Het is een organisch ontwerp en wordt zoveel mogelijk met biobased materialen gebouwd.

De woning wordt als volwaardige kleine HSB woning gebouwd op een stalen onderstel en kan naar keus vanaf casco tot volledig afgewerkt opgeleverd worden

Materiaalgebruik casco:

Houtvezel als isolatie in de wanden(rc 4,5), vloer (rc 6,5) en dak (rc 6,5)

Halfronde kastanjepalen als gevelbekleding (foto ter illustratie van de palen)

Sedumdak (optioneel)

Onderstaande is van toepassing op de volledig afgewerkte woning

Gebruik van natuurlijke verf zoals: lijnolie en leemverf

Kurkvloer in de badkamer

Houten vloer in de gehele woning

Keuken met unieke schouw

Eiken dagkanten en vensterbanken

De afwerking van het interieur is geheel in overleg en er kunnen in overleg ook kleine aanpassingen aan het ontwerp gedaan worden.

De woning is full electric, met een elektrische vloerverwarming in de woonkamer en slaapkamer en een infraroodspiegel in de badkamer. Warm water gebeurd middels een elektrisch doorstroomapparaat. Voor de aansluiting van de woning is een 3-fase aansluiting nodig

Een aantal meubels worden handgemaakt zoals het wasmeubel en handdoekrek in de badkamer. Eveneens komt er een unieke schouw boven de kookplaat. Ontwerp in overleg. Het blijft immers maatwerk en jij als de toekomstige bewoner, moet de woning geheel als zijn eigen woning ervaren en dus moet die helemaal naar je zin zijn.

Heb je serieuze interesse in dit model neem dan contact met me op voor meer info of om eventueel een gesprek in te plannen. Tevens is het mogelijk om de andere Tiny Houses te bezichtigen dan.