welkom op mijn nieuwe site
 

Over mezelf

Ik ben Wim van Batenburg, bouwkundig tekenaar en timmerman.

Tijdens mijn HBO opleiding arcitectuur  ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ecologisch bouwen en heb ik voor mijn afstudeerproject een strobalen woning ontworpen. 

Tijdens mijn studie en een aantal jaar erna heb ik bij een ecologisch architectenbureau gewerkt en daar is mijn fascinatie voor ecologisch bouwen en organische architectuur gegroeid.

Na een aantal jaar ben ik daar gestopt, omdat ik eigenlijk niet fulltime op kantoor wilde werken en ook meer met mijn handen wilde werken.

Mijn vader is aannemer en in de jaren daarna heb ik heb met diverse werkzaamheden geholpen en heb ik ook nog diverse teken en ontwerpopdrachten gedaan.

Na een onderbreking daarin van een aantal jaar waarin ik in een andere sector gewerkt heb, heb ik een eigen huis helemaal verbouwd en verkocht om vervolgens te gaan reizen.

Na een 1e lange reis naar Nieuw Zeeland kwam ik toen ik terug thuis was op het idee om een camper te bouwen, want die had ik daar ook veel gezien en het leek mij een heel avontuur om daarmee door europa te gaan reizen.

Een aantal jaar ben ik een deel van de tijd met de camper op pad gegaan en de rest van het jaar ben ik steeds meer diverse bouw/timmer werkzaamheden gaan uitvoeren. 

Tijdens het reizen met de camper kwam ik er al achter dat ik niet veel woonruimte nodig had en zo is het 1e idee gekomen om een Tiny House te bouwen.

Ik wilde ook weer een plek voor mezelf hebben na een aantal jaar bij mijn ouders en in een chalet gewoond te hebben.

Uiteindelijk op een mooie locatie terechtgekomen en nu na 3 jaar is het allerlaatste hand aan mijn tiny house gelegd.

Na mijn eigen bouw wilde ik hierin verder en vorig jaar heb ik het eerste tiny house voor een klant gebouwd.

Tevens heb ik aantal concepten ontwikkeld voor de verkoop, maar bij mij is alles maatwerk en is alles mogelijk.

Ik hoop de komende jaren nog vele tiny houses te kunnen bouwen en vele toekomstige bewoners blij te maken met hun eigen woning!